POZVÁNKA: 40. Ročník behu Memoriál Ing. Ľubormíra Košeckého

24.03.2015 14:08

Miestna akčná skupina mikroregiónu Teplička Vás pozýva športové podujatie  40. Ročník behu Memoriál Ing. Ľubormíra Košeckého, ktoré sa uskutoční dňa 11. 4.2015 (sobota) v Kúpeľnom parku, štart/cieľ pri Kursalone.

Prihlášky: Prihlásiť sa môžete e-mailom na adrese hrbacek@hrdosport.sk, alebo na mieste. Prihláška musí obsahovať priezvisko, meno, úplný dátum narodenia, klub / mesto. Prezentácia končí 11.4.2015 o 9,00 hod.

Prihlásením na preteky dávate súhlas na spracovanie poskytnutých údajov pre evidenciu na športovom podujatí podľa § 11 zákona č. 122/2014 Z.z. o ochrane osobných údajov. Prehlasujete, že ste fyzicky spôsobilý (á) absolvovať preteky a zúčastňujem sa na vlastné nebezpečie.

Propozície k 40. ročníku behu Memoriál Ing. Ľubormíra Košeckého s bližšími informáciami nájdete na stránke Slovenského atletického zväzu pod  týmto odkazom https://www.atletikasvk.sk/Content/results/2015/4/PROP606.pdf

Každý účastník behu získa malú drobnosť a občerstvenie po odbehnutí.  Technické zabezpečenie trate a označenie účastníkov behu čipovou technológiou si zobrali pod patronát profesionáli z Atletického klubu Spartak Dubnica nad Váhom a pre najmenších bude pripravený bohatý program.

Akékoľvek bližšie informácie o podujatí Vám radi poskytneme na mas@teplice.sk. Našim prianím je opäť oživiť tradíciu tohto podujatia a veríme, že spoločne sa nám to podarí.

Tešíme sa na Vás!

Aj keď si na správnej ceste, budeš predbehnutý, ak tam budeš len sedieť.
- Will Rogers

 

Propozície - Beh Memoriál Košeckého.pdf

Späť